twitter
 
 
 
16 november 2018 14:26

Ledenbijeenkomst Wet zorg en dwang

Datum: 13 december 2018
Tijd: 9:30 - 13:00
Locatie: VGN, begane grond Oudlaen Utrecht

De Wet zorg en dwang (Wzd) treedt 1 januari 2020 in werking. De Wzd vervangt de huidige Wet bopz. Ten behoeve van de implementatie van de Wzd in uw organisatie, organiseert de VGN op donderdag 13 december een ledenbijeenkomst. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt de wet toegelicht en uitgelegd door Karel van Dijk, jurist en schrijver van de de handreiking “Wzd voor zorgaanbieders”.  De handreiking is nog in de maak en wordt in december verwacht. Daarnaast vertelt Monica de Visser, jurist bij ’s Heeren Loo, hoe zij de implementatie van de Wzd aanpakken en welke ervaringen er tot nu toe binnen ’s Heeren Loo zijn met de uitvoering van het projectplan Wzd. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Tot slot halen we graag op waar het komende jaar behoefte aan is in relatie tot de implementatie. 

We ontvangen u graag vanaf 09.30 uur met koffie en thee waarna om 10.00 uur de plenaire bijeenkomst begint. Vanaf 12.30 uur staat de lunch voor u klaar en is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor managers, staf- en beleidsfunctionarissen en kwaliteitsfunctionarissen of andere functionarissen die zich binnen de organisaties met de Wzd zullen gaan bezighouden. Er kunnen ongeveer 100 mensen deelnemen. Wordt de aanmelding voor  de bijeenkomst overschreven, dan zal de bijeenkomst in 2019 één of meerdere keren worden herhaald.

Aanmelden

Aanmelden kan via bijgaand formulier. Aanvullende informatie inclusief het definitieve programma ontvangt u een week voor de bijeenkomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renate Fennis, secretariaat@vgn.nl of 030-2739301. 


*
*
*
*
*
*
Ik lunch mee: *


* verplicht veld


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld