twitter
 
 
 
13 december 2018 11:50

Uitnodiging rondetafelgesprek 'Van dagbesteding naar werk'

Datum: 22 februari 2019
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: VGN, Oudlaan 4, Utrecht

De VGN organiseert een rondetafelgesprek waarin bestuurders in gesprek over wat de gewenste ontwikkelingsrichting is van de arbeidsmatige dagbesteding voor de komende jaren. Ook wil de VGN verkennen welke positie de gehandicaptenzorg wil innemen in het traject van dagbesteding naar duurzaam werk binnen de regionale participatieketen. 

Link naar artikelDecoratieve afbeelding

Recent heeft de Tweede Kamer in een motie het kabinet gevraagd om in beeld te brengen hoe ‘kan worden bevorderd dat mensen met een beperking kunnen doorstromen naar de voor hen meest passende plek’. Ook ontvangen we signalen dat  mensen in de dagbesteding worden ‘vastgehouden’, terwijl zij zouden kunnen werken.

Een deel van onze cliënten kan met een ontwikkelingstraject op maat de overstap maken van dagbesteding naar (on)betaald werk. Veel gehandicaptenzorgorganisaties hebben hier een ondersteuningsaanbod voor ontwikkeld. Het opleidingstraject Woonhulp is hier een mooi voorbeeld van. 

Aanmelden
De bijeenkomst is voor genodigden. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de bijeenkomst. De bijeenkomst is op vrijdag 22 februari, van 10.00 uur tot 12.00 uur, aansluitend is er een lunch tot 12.30 uur. 


*
*
*
*
*
*
Luncht u mee?


* verplicht veld