twitter
 
 
 
13 december 2018 15:53

Bijeenkomst implementatie VN-verdrag

Datum: 17 januari 2019
Tijd: 12:00 - 12:30
Locatie: Oudlaan 4, Utrecht

Mensen met een beperking moeten, net als ieder ander, mee kunnen doen in de samenleving. Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) organiseert daarom samen met de organisaties van de Alliantie VN-verdrag een bijeenkomst om na te gaan of zorgaanbieders zelf een extra impuls kunnen geven aan de principes van het VN-verdrag.

Link naar artikelDecoratieve afbeelding

Het programma wordt ingeleid door  Frank Bluiminck (VGN) en Illya Soffer (Ieder(in), waarop Henk van Dijk zijn levensverhaal vertelt. Henk van Dijk (69) woont sinds eind 2013 zelfstandig in Wolvega, maar heeft daarvoor 55 jaar lang in diverse instellingen gewoond.

Daarna gaan we op speelse wijze met elkaar in gesprek over thema’s als wonen, toegankelijkheid van gebouwen, keuzevrijheid, onderwijs/werken en vrije tijd. De VGN hoopt tips en adviezen te krijgen waardoor zorgaanbieders nog beter kunnen aansluiten bij wat in het VN-verdrag staat.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor ervaringsdeskundigen, verwanten en bestuurders in de gehandicaptenzorg. De bijeenkomst is voor genodigden.

Aanmelden
Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.