twitter
 
 
 
VGN: 21 januari 2019 13:28

Bijeenkomst Gehandicaptenzorg@Work over imago

Datum: 21 februari 2019
Tijd: 13:30 - 16:30

Samen werken we hard om nieuwe medewerkers te werven. Ook zorgen we ervoor dat de achterdeur dicht blijft en dat medewerkers zich gewaardeerd en gelukkig voelen. Hierover deelden we prachtige voorbeelden met elkaar tijdens de vorige Gehandicaptenzorg@Work bijeenkomsten.

Wat is het imago van de gehandicaptenzorg?
Maar we zijn er nog niet. Er zijn vooroordelen, waar we last van hebben bij de werving van nieuw personeel. Welk beeld hebben mensen van de gehandicaptenzorg? Snappen mensen voldoende wat werken in de gehandicaptenzorg inhoudt? Laten we samen genoeg zien hoe prachtig het werk is? Met andere woorden, wat is het imago van de gehandicaptenzorg en hoe kijken wij daar eigenlijk zelf naar? 

Met deze vragen gaan we tijdens de bijeenkomst aan de slag. Samen kunnen we aan een sterk imago werken. We laten ons hierover inspireren door Arjan Hoek van de Reputatiegroep en gaan met praktische handvatten naar huis. Zodat we met elkaar een vervolg kunnen geven. 

Website Werken in de Gehandicaptenzorg
Tijdens de bijeenkomst presenteren wij de nieuwe website Werken in de Gehandicaptenzorg. Een website die tot stand gekomen is met behulp van verschillende mensen uit het ‘zorgveld’. Een website die bijdraagt aan het imago en zorgorganisaties helpt bij het aantrekken van nieuw personeel!

Aanmelden
U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de bijeenkomst. Op 21 februari vindt de bijeenkomst van 13:00 tot 16:30 uur plaats in het Dominicaner Klooster in Zwolle aan de Assendorperstraat 29.

We ontmoeten u graag op 21 februari!


*
*
*
*
*
Datum: *


* verplicht veld